Lady Di 31/5

DATUM: 2012-05-31 / TID: 20:42:56

Red ut med Monique/Gudrun och Cissi/Sunlight idag! :) Vi red till mackmyra i alla gångarter, Gulan var jättesnäll, blev dock lite stark i galoppen, men men ;) Kan ju inte påstå att jag var särskilt ridsugen när jag åkte mot stallet, men det blev bättre när vi kom fram och det slutade regna!
Att Gulan står i världens bästa stall med så härligt stallfolk gör ju inte saken sämre precis!:D
HAHA, kan inte sluta skratta åt bilden!
/Ella

Uteritt på Bianca

DATUM: 2012-05-30 / TID: 19:54:28

Red ut idag på ridningen, två varv i spåret i alla gångarter. Dom hade ställt upp lite småhinder som vi hoppde över :) B var pigg och glad!
/Ella

Lite borta på bloggen - Tova

DATUM: 2012-05-30 / TID: 10:11:00

Det är nog så att både jag och Ella är lite borta från bloggen just nu, blir mest "dagens ridpass" inlägg, iallafall av mig. Men just nu är det så att jag har Väldigt mycket i skolan och jag lägger all min tid på den. Sen så har vi haft sånt underbart väder så då har jag bara varit ute! Fotade ju Ella i helgen så förhoppningsvis kan vi sätta upp en ny header snart :) Men nu vet ni iallafall, varför det är lite dött här. Även fast jjag tycker att den är ganska uppdaterad, men det är ju mest Ellas inlägg så :)

Lady Di 28/5

DATUM: 2012-05-29 / TID: 19:33:03

Testade att rida med dressyrsadel idag :)
Red ut med Annika/Waja Maja/Solero och Sofie/Rotors. Vi red till gropen där vi stannade till och trimmade en liten stund. Gulan var jättefin!
Har haft fyra riktigt härliga dagar :)
/Ella

Markarbete med Wizir!

DATUM: 2012-05-29 / TID: 18:26:55

Fick Wizir idag, en storhäst :)

Märkte redan i skritten hur känslig han var. Värmde upp hästarna i trav i hela ridhuset. Jag la mycket volter och bytte ofta varv. Sedan så fick vi galoppera i båda varv, wow vilken härlig galopp han har! Men det kändes lite ovant att rida en storhästs galopp. Övningen gick ut på att rida över bommarna på volterna, ganska simpel övning, men alltid bra med träning! Tog det i trav först, han var lite seg, men han gick jättefint. Sedan kom vi i galopp, gick ännu bättre, hade kontroll över honom och jag kunde lätt öka volten med hjälp av bara skänklarna. Vi fick sen rida samma övning, men Cissi la upp ena bommen på en sockerbit. Han blev lite mer taggad, men jag lyckades hålla tillbaka honom ganska bra :) Tycker det var en ganska lyckad markarbetespass :) Cissi sa även att min hand såg bra ut, så bara posetiva saker idag :D
Riktigt roligt att rida storhäst, menhar aldrig ridit honom förut så jag var ganska försiktig.

bild lånad från klubbens hemsida - tOVA

Skrittur med Cassie

DATUM: 2012-05-27 / TID: 19:32:07

Blev en mysig skrittur med bästa tjejen idag ♥ Har känt mig krasslig så det var skönt att bara ta det lungt lite. Cassie skötte sig super! Hon fick en rejäl ryktning före och efter ridpasset också, det förtjänar hon! -Tova

Lady Di 27/5

DATUM: 2012-05-27 / TID: 19:15:26

Red privatlektion för Cissi idag!
Jag fick rida på böjt spår typ hela tiden med mkt övergångar och så. Fokus låg på formen och att få henne lugn. Hon blev riktigt fin tillslut så jag är jättenöjd med lektionen! När vi kom hem till stallet fick hon beta lite innan jag släppte henne i hagen!
/Ella
Btw, jag har henne i morgon oxå i stället för på tisdag! :)

Bästa!<3

DATUM: 2012-05-27 / TID: 09:50:51

Finaste<3

DATUM: 2012-05-26 / TID: 19:04:50

Foto: Tova!:D
/Ella

Lady Di 26/5

DATUM: 2012-05-26 / TID: 18:05:04

Blev fotade av Tova idag! :D Riktigt kul att bli fotad, men oxå att träffa Tova igen, vi ses ju knappt något mer!
Jag tog in Gul på en gång idag och ryktade och satte på träns. Vi gick till några hagar(där inga hästar stog)och knäppte först kort från marken och sen hoppade jag upp ch vi tog lite fler.
Sen gick vi till stallet och satte på henne sadel och benskydd för att skritta till gropen och rida där. Gulan var stissig och gnäggade typ hela tiden, vilket hon aldrig gjort när jag ridit. Får hoppas det går bättre i morgon!
Mamma tog oxå några bilder, men det här är den enda som blev bra ;) Ser fram emot att få se bilderna Tova fotat!
/Ella

Lady Di 25/5 Städdag!

DATUM: 2012-05-26 / TID: 08:17:51

Glömde att publicera igår :P
Var i stallet nästan 6h idag! Jättemysigt :) Det är kul att det är så stort stall, man kan liksom sitta utanför stallet och bara vara!
Jag skrittade iaf ut med Annika/Waja, Moniqe/Gudrun och Cissi/Sunlight :) Vi tog det lungt och försiktigt eftersom det här var första ridturen i det nya stallet för Annikas treåring Waja.
När vi kom tillbaka började vi städa och efter det hade vi knytkalas ;)
/Ella

Dressyr på Bianca

DATUM: 2012-05-23 / TID: 20:40:48

Fick rida Bianca idag! Hon var väldigt speciell att rida, men oxå väldigt kul! Vi värmde upp inne i ridhuset och gick ut sen. Hon var rätt seg och ostadig, men det blev bättre. gick gick huur fint som helst när vi red på volter och minskade volten(i galopp). Galoppökningarna gick också bra!
Arkiv.
/Ella

Dressyr på Picasso

DATUM: 2012-05-23 / TID: 17:51:20

Denna gång gick det så mycket bättre! Nöjd över min sits och Picasso var rätt okej att rida. Vi tränade lite skänkelvikningar. Det enda negativa var att det passet var ganska tråkigt.. Man ville bara att det skulle ta slut. -Tova

hehe.. ;)

Dagens ridpass - Cassie

DATUM: 2012-05-20 / TID: 20:38:02

Skritta fram länge idag. Tog tre varv i spåret innan jag gick in på ridbanan och skritta fram henne där också. Fokusen idag låg på galoppen. Jag trava fram henne innan jag börja jobba med henne. Hon jobbade på riktigt fint när jag fokusera. Så fort jag fuska lite eller glömde bort något så tog hon chansen att springa lite snabbare ;p Galoppen gick rätt bra idag. Börjar hitta knapparna på henne och det är så mycket lättare då. Det blev väl något varv i full galopp men så fort jag gjorde rätt så gick hon i en riktigt fin och samlad galopp. Jag trava av henne och sedan tog jag två varv skritt i spåret. När jag kom in på ridbanan hoppa jag av och skritta av henne lite förhand.
Riktigt nöjd över bästa tjejen ♥

Lady Di 20/5

DATUM: 2012-05-20 / TID: 20:36:17

Red ut med Annika/Solero och Maja/Tanya idag! Det blev skritt och trav, det fanns ingen bra galoppväg. Gulan skötte sig hyffsat, småreste sig två gånger men det gick bra :)
Arkiv
/Ella

Ponnyridning

DATUM: 2012-05-18 / TID: 10:02:52

Ska hjälpa till på ponnyridning vid ica maxi idag ;) Så om ca 1h åker jag till stallet för att fixa iordning Bamse och Lee!
/Ella

Grattis Tova!

DATUM: 2012-05-18 / TID: 09:45:17

GRATTIS Tova som fyller 15 idag! :D Du får ha en helt underbar dag!
/Ella

Uppdaterat presentationen!

DATUM: 2012-05-17 / TID: 12:07:02

http://hoppdressyrryttare.blogg.se/2011/october/presentation-ella.html#comment
Det blev ingen ridning för mig igår, är sjuk igen...
Ögongodis<3
/Ella

1 år tillsammans!

DATUM: 2012-05-17 / TID: 10:36:00

fina, underbara, mest älskade ponny ♥
Idag var det exakt 1år sedan jag satte mig upp på din rygg för första gången. Kommer ihåg hur bra jag tyckte det gick det ridpasset. Tänk hur långt vi har kommit tillsammans nu, du och jag ♥

Min kärlek till dig har bara växt och växt. Ungarna på klubben kan säga vad som helst, det ändrar aldrig hur jag känner! Nu hoppas jag på ett till år med nya upplevelser, träningar och underbara minnen.
älskar dig finaste killen ♥♥

-Tova

Dressyr på Picasso

DATUM: 2012-05-16 / TID: 09:16:48

somna tidigt igår så jag hann inte uppdatera! :p

Passet kunde inte gå dåligare! Tränade skänkelvikningar. Jag satt på Picasso och bara drog i munnen på han -.- Men nu tar jag nya tag tills nästa vecka. -Tova

Lady Di 15/5

DATUM: 2012-05-15 / TID: 20:43:06

Red med Angeliqua/Lollo till Gropen idag! Lollo är hästen, haha ;)

I början var Gulan bara stark och lång, men efter att ha ridit mkt på volt och lite ökningar(Ni SKULLE ha sett frambenen!:D) så började hon släppa till :) Hon började småresa sig lite men jag tryckte till med hälarna och röt i lite till henne och då slutade hon. Känns bra att hon slutar när man säger till!

Det var kul att rida ut med något, innan har jag ridit själv med mamma gåendes bredvid.


Fick dessutom tårta! Monique hade ramlat av i söndags ;)

/Ella

Snart sommarlov!

DATUM: 2012-05-14 / TID: 18:42:46

snart så är det dags för sommarlov. Tyvärr så betyder ju det att det inte är nå ridlektioner på Tisdagar. Men jag ska få vara ute hos Cassie iallafall :D Hoppas på att det blir mer häst i sommar också. Hade så gärna velat åka på ridläger, men det får väl bli nästa år kanske. -Tova

Hoppsadlar...

DATUM: 2012-05-14 / TID: 17:49:07

...Är väldigt sköna att hoppa i men att rida dressyr i dom är inte det lättaste! ;) (iaf om man inte vill ha stolsits). Gulan har ju hoppsadel, den är så sjukt skön att hoppa i men, min dressyrsits är väl inte den bästa, haha!
/Ella

Lära hästen att stegra

DATUM: 2012-05-13 / TID: 18:54:05

Jag är rätt emot att lära hästen att stegra. Det kan bli farligt i slutändan, men det beror ju oxå på hästen och hur den är.
Gulans ägare har en gång lärt henne stegra och det är därför hon gör det ibland. Hon har bara stegrat "ordentligt", eller ja, högt eller vad man ska säga med mig en gång och det var första gången jag red henne så då visste jag inte vad jag skulle göra. Nu om hon börjar hoppa på bakbenen så är jag på med spöt eller hälarna på en gång för att markera att det här är inte okej! Nästan alla gånger har hon slutat på en gång, och hon har inte gjort det dom senaste gångerna (i bortsett från idag, men hon är rädd för får ju!). Men när hon håller på blir jag inte rädd efersom jag vet att hon inte gör något för att vara dum :)
Det beror såklart också på vad för slags häst man har. Om man har en hetsig fullblodshingst som brukar kunna dra iväg och hålla på kanske man inte ska lära den att stegra, men om man har typ tobbe larssons hästar så går det kanske bra.
Men hur snäll häst man är har så kan det gå fel, t.ex att hästen går hur högt upp och slår runt.
Kommentera gärna om ni har någon annan åsikt!
Bilderna är lånade ifrån http://ztreliin.blogg.se/ ponnyakuten ;)


/Ella

 

Happyface

DATUM: 2012-05-13 / TID: 18:30:07

Fick nyss reda på att mamma prata med Elina och bestämt att jag ska ha Gulan fredag-söndag(25-27/5) nästnästa helg! :D Läääängtar...
Tova, om du är hemma har du kanske lust att fota? ;)

/Ella

Dagens ridpass - Cassie

DATUM: 2012-05-13 / TID: 18:17:01

När jag skritta fram henne så kändes hon ganska lugn faktiskt. När jag kom tillbaka till ridbanan så börja jag trava. Tänkte inte så mycket på formen bara att hon skulle vara lugn och framme för skänkeln. Jag la ganska mycket fokus på halter. Fick henne lugn och hon svara verkligen på skänkeln. Galoppen var en katastrof! Hon körde sitt egna race medans jag satt uppe på hennes rygg och drar bara i tyglarna. Sedan fick jag lite tips på hur jag skulle få henne lugnare i galoppen. Så jag körde ett varv till med galopp och wow vilken förändring det blev direkt. Hon var helt underbar att rida på! Skritta av henne i spåret när jag hade travat av henne.

Tänk, att en liten miss i ridningen kan orska så mycket och förändra så mycket när man gör rätt istället!

är så glad att jag får rida denna fina tjej ♥

Ska iväg till Forsbacka nu! :D

DATUM: 2012-05-13 / TID: 14:29:34

Åker iväg till forsbacka snart :D Kameran är med och förmodligen kommer pappa fota lite :) Så förhoppningsvis kommer det upp lite bilder på bloggen ikväll :)-Tova

Lady Di 13/5

DATUM: 2012-05-13 / TID: 13:47:12

Fixade stallsysslorna jättesnabbt idag, skönt! ;) Hagen var hur lerig som helst, kvicksand typ! Inte så kul att köra skottkärra med vatten där då... Jag tappade ner den där grejen med vatten i leran, duktiga jag... (Bild nedan för er som inte fattar)
Jag skrittade bara idag eftersom hon gick så hårt med Elina igår. Men det är ju mysigt det med! Jag red mot mackmyr men fick vända innan eftersom det kom en flock (superläskiga!) får springandes på vägen. Gulan blev jätterädd och hoppade rakt upp i luften... Annars skötte hon sig jättebra :)
På tisdag hoppas jag kunna rida ut med någon! :)
H2o bag
/Ella

Snyggaste schabraket..lätt!

DATUM: 2012-05-12 / TID: 11:56:31

VILL HA! -Tova

Miner

DATUM: 2012-05-10 / TID: 17:56:59

Har kommit på att jag gör mycket miner när jag rider, HAHA
Bjuder verkligen på dom här bilderna...

/Ella

Gissa?

DATUM: 2012-05-10 / TID: 12:12:00

Nästa vecka är det en speciell dag, kan någon gissa?
Ledtråd: Har med hästar att göra ;)
Om det är någon som lyckas gissa rätt, kan jag länka dig i ett inlägg :p

-Tova

Min Prins

DATUM: 2012-05-09 / TID: 23:15:41

Saknar att sitta på hans rygg något otroligt mycket! Hoppas på att få rida honom nästa vecka!

Hoppat högt!

DATUM: 2012-05-09 / TID: 22:53:31

Häst: Bamse
Mål med ryttare: Träna bort hopprädslan, blicken och vara bestämd
Mål med häst: Få framåt!

Uppvärmning: Skritta fram en stund. Börja trava fram hästarna, fick stå i lätt sits i båda trav och galopp, sjuukt jobbigt! Bamse var väldigt stel, men jag tyckte att jag fick fram honom i bra fart iallafall.

Övningen: Börja trava över ett antal bommar. Sedan så fick vi börja hoppa lite hinder. Vi kom i trav sedan skulle vi hoppa över kuberna. Fortsätta i galopp över räcket och hoppa över antingen räcket eller oxern, berodde på vilket håll man kom ifrån. Sista övningen var att göra samma sak men när man hoppat ett hinder skulle man galoppera ner till andra långsidan rida över och hoppa den röd, vita oxern. Hindrena låg väl på 75-80cm?
Är jättenöjd över min insats!

Markarbete på Waldo

DATUM: 2012-05-09 / TID: 20:57:58

Hade Waldo idag och vi hade markarbete. Waldo var segare än vanligt och jag lite okoncentredad.
Vi hoppade utan stigbyglar och ha hoppade såklart av jääättestort så jag höll på att flyga av typ ;)
Äh, snart kommer jag säkert kunna ha med Gulan på ridlektionerna ;)
/Ella

Uteritt/dressyr på Lady Di

DATUM: 2012-05-08 / TID: 21:17:59

Skriver Lady Di i rubrikerna, men Gulan i inläggen, hoppas ni inte blir förvirrade, haha ;)
Först så fixade mamma och jag allt i stallet, sedan tog jag in Gulan och fixade i ordning henne. Jg stog itne och borstade lika länge som jag brukar, idag borstade jag bara tills hon var helt ren ;)
Jag red på det tredelade idag och utan martingal... Kör nog på hacket så ofta jag kan! Hon går så mycket finare då.
Jag red iaf till Fältis och red en stund i ridhuset. G lyssnade ju bra, men gick inte alls så fint som hon gjorde i söndags... Så jag red inte så länge, utan skrittade hemåt efter ett tag.
Det blev tyvärr inga foton idag så ni får lite ovisade ifrån i söndags...



/Ella

Stallet nästa!

DATUM: 2012-05-08 / TID: 16:05:46

Åker iväg till stallet nu :D
Uppdaterar hur det gick ikväll.. !
-Tova

Fjärde ridpasset på Lady Di

DATUM: 2012-05-08 / TID: 14:18:00

5/6
Mamma följde med till stallet och hjälpte till idag! Det var dessutom första gången jag hade henne själv!
Jag red i grusgropen. På vägen dit så började hon småstegra lite, men jag sa till direkt och då slutade hon. Vi mötte dessutom tre crossåkare, men det var ingen fara, dom saktade ner farten och så.
Gulan gick huuur fint som helst idag, det var riktigt länge sedan jag hade en sn känsla när jag red. Stundtals släppte hon till och då var det helt underbart att sitta på hennes rygg. Jag red på volter mycket, gjorde övergångar och halter och försökte mig på lite skänkelvikning. Hon är starkare i vänstersidan, det framgick väldigt mycket när man red på volt, men jag hade fortfarande kontroll.
När jag red hemåt så galopperade jag en bit, hon typ hoppade på stället när jag saktade av, haha sötponnyn!
Jag är så sjukt nöjd med ridpasset idag, det här kommer jag bära med mig ett tag!
/Ella

Tredje ridpasset på Lady Di

DATUM: 2012-05-08 / TID: 07:47:00

Torsdag 3/5
Först fixade jag och Elina allt i stallet, sedan tog vi in Gulan och jag fick fixa i ordning henne.
Vi red ut (läs:jag!, elina cyklade;)) vid åkrarna, men vägen som vi tänkt ta hade dom grusat :( Så vi fick ta en annan väg ;) Jag skrittade och travade, G kändes lite pigg så jag skippade galoppen :p
/Ella

Hur blir det med Scilla då?

DATUM: 2012-05-07 / TID: 20:19:38

Ni kanske undrar hur det blir med Scilla nu nä jag börjat rida Gulan.
Jag kommer fortfarande vara där ibland, men inte varje vecka, utan jag gör så att jag hör av mig till C när jag vill komma :)
/Ella

Film!

DATUM: 2012-05-07 / TID: 19:34:14

<3
/Ella

Dagens Ridpass

DATUM: 2012-05-07 / TID: 16:59:39

skrev inget om förra veckans ridpass då Cassie inte riktigt var sig själv då hon tyckte det var lite konstigt att hennes hagkompis stod med ett föl i en annan hage.

Cassie: Skritta fram henne ute. När jag skulle rida över ridbanan skygga skygga hon för något så hon blev alldeles uppstressad. Joggade igång henne & hon var överallt. Jag försökte få henne lugnare igenom att lägga in halter när hon försökte dra iväg. Hon blev genast mycket trevligare att rida & mycket mer mjukare. La in galopp när det kändes bra. Cassie bara drog iväg.. Så jag galoppera i båda varv & försökte bara få henne lugn, någorlunda bättring iallafall. Supernöjd över finaste tjejen idag ♥

Cornette: Redan när jag hämtade in henne var hon väldigt stressad & hon visste inte riktigt vart hon skulle ta vägen. När jag skulle sitta upp så skygga hon för något så Yvonne fick hjälpa mig att hålla i henne. Jag skritta ut & hon kändes lite lugnare. När vi kom tillbaka in på ridbanan så skygga hon igen för något, sen så var hon som en tickande bomb. Valde att avsluta så det inte skulle hända något. Istället för något "riktigt" ridpass så fick hon en rejäl ryktning så hon blev riktigt fin i pälsen.
-Tova


Andra ridpasset på Lady Di

DATUM: 2012-05-07 / TID: 15:52:00

Här kommer inlägg om andra ridpasset på Gulan :)
Först visade Elina vad jag ska göra i stallet och så, sen hämtade vi in henne och fixade i ordning henne. Förra gången jag red hade hon hack, men idag fick jag rida på pelhamet eftersom vi hade bestämt att vi skulle rida till fältis för att jag skulle få testa att hoppa henne.
Det gick bra att rida till fältis, men när vi kom dit ställde sig hon lite på bakbenen, men jag sa till på en gång och då slutade hon.
Vi red på utebanan och var helt själva där. Det var dessutom helt nysopat(eller vad det heter).
Jag travade något varv och sedan började jag galoppera. Pigg ponny!! Jag började travhoppa över en bom i trav och sedan gjorde jag det i galopp. I vänstervarvet blev hon jättestark och drog iväg med mej :p Jag fick stopp på henne tillslut iaf!
Efter jag hoppat över bommen några gånger i båda varv la vi upp hindret till ett kryss. I höger varv gick det bra, men i vänster drog hon bara iväg med mej, hehe ;) Elina fick sitta upp och rida henne lite och visade hur jag skulle göra. Efter det fick jag hoppa upp igen, men jag hoppade inte ngt mer utan skrittade och travade. Sen skrittad vi hem till stallet igen.
Elina gick hem när det var bara lite kvar till stallet så jag fick fixa henne och ta ut henne i hagen själv, men det gick bara bra! :)
/Ella

Första ridpasset på Lady Di<3

DATUM: 2012-05-07 / TID: 11:52:00

Här kommer inlägg om första gången jag red på Gulan<3 (26/4-12)
Jag kom till stallet och där mötte Elina mig. Vi tog in Gulan från hagen och fixade i ordning henne. Riktigt snäll ponny, kan jag säga!
Jag skrittade till en grusbana där jag skulle rida och mamma och elina gick bredvid. Elina berättade om Gulan och så. :) När vi kom dit travade jag och galopperade lite, Vilket steg, säger jag bara! Bredvid ridbanan finns en backe där man kan klättra i och jag fick testa. Jag bara "jag tar det i skritt!" Några sekunder senare rusade G upp för backen i galopp... ;) När vi skulle gå ner så stannade hon och stegrade och vägrade och gå framåt, elina berättade innan att hon kunde göra så ibland, och då fick man bli arg på henne så hon gå framåt. Jag red upp för backen tre gånger och Gulan stannade och stegrade alla gångerna, men sista gången ställde hon sig bara en gång ;) Hon knockade mig en gång när hon reste sig, men det fick bra.
Sen skrittade vi tillbaka till stallet. Där tog jag av henne allt och fixade i ordning henne.
Allt känns hur bra som helst, det har öppnat sig otroligt många möjligheter!<3 Kärlek vid första ögonkastet när det gäller Gulan kan jag säga! och dom andra i stallet var jättesnälla och trevliga :)
/Ella

New in!

DATUM: 2012-05-06 / TID: 20:45:26

Efter jag ridit idag så var mamma och jag in på hööks för att köpa ridhandskar. Vi kom ut med ridhandskar, två par ridstrumpor, ridskor, lädersåpa och hästgodis ;)
/Ella

Nu kan jag inte hålla mig längre! ;)

DATUM: 2012-05-06 / TID: 20:35:28

Okej, nu avsöljar jag hemlisen!
Jag har fått en förfrågan om jag ville börja rida och tävla en ponny. Jag har ridit den 4 ggr nu och allt känns hur bra som helst så jag ska börja vara där två gånger i veckan, tisdagar och söndagar :)
Vem är då denna ponny?
En maxad D-ponny vid namn Lady Di, men kallas för Gulan. Hon är en hoppponny, men hon är riktigt fin i dressyren när hon släpper till, men hon kräver sin ryttare! Jag har hoppat med henne 1 gång, hon blev väldigt stark men det får jag jobba på! Jag tänker börja med att rida markarbete och dressyr och hitta knapparna på henne.
När amn rider ut så kan hon börja småstegra, men det är inge läskigt eller så, utan man får vara bestämd och säga till henne så slutar hon!
Jag kände första gången jag red henne att det bara sa klick, det här är en häst som passar mig! Jag tror hon gillar mitt ridsätt oxå, det känns så iaf :)
Hon är världens snällaste i all hantering så allt känns verkligen super!
Det har öppnats så sjukt mycket möjligheter, jag kommer få börja tävla henne när jag hittat knapparna, och så kan jag ju åka och träna för tränare om det dyker upp såna tillfällen.
/Ella

Scilla 5/5

DATUM: 2012-05-05 / TID: 14:51:35

Red i spöregn idag, not so nice... Men vad gör man inte haha ;) Jag försökte mest att hitta takten och få henne slappna av :) C gav mej lite tips oxå :)
Kan tillägga att jag inte kommer rida henne varje måndag, jag förklarar mer i morgon...
<3

Länkad på Ponnysanning :)

DATUM: 2012-05-03 / TID: 17:37:24

gick in på Ponnysanning.com & såg att de länka ridskolebloggar, gissa vilken som var med, jo våran ;p Så ja vi fick besöksrekord på bloggen idag ;ppppPPPppp
-Tova

"Hemlisen"

DATUM: 2012-05-02 / TID: 20:59:13

På min andra blogg har jag lagt ut lite ledtrådar om "hemlisen", men jag lägger faktist inte ut något här, det blir lixom för lätt att lista ut ;)
Men jag kommer troligtvis kunna berätta i helgen!
/Ella

Dressyr på Indy

DATUM: 2012-05-02 / TID: 20:29:25

Häst: Indy
Huvudövning: Lösgörande
Att träna på: Få henne i lägre form
Det här gjorde jag bra: Min sits!

Är hyffsat nöjd med ridpasset idag, dock kändes inte Indy som hon brukar, eller ja hon gjorde ju som jag sa och så, men hade inte den engergin som hon brukar ha.
I alla fall, vi gjorde mycket lösgörande idag, men Indy drog upp huvudet hela tiden. Men hon fick bra annars, vi gjorde skänkelvikning, ökningar, öppna och serpentinbådar i galopp.
Jag är iaf nöjd med min sits idag!
/Ella