6. Alla hästar i stallet

DATUM: 2011-10-28 / TID: 12:54:00

stallet är ju stort & har både lektions- & privathästar, men jag skriver bara om lektionshästarna.
Bamse är en D-ponny som är 13år. En ponny som någon gång har varit allas favoritponny. Han är en gentleman som ställer upp hela tiden! Han kan även vara ganska seg, men när man får igång honom så är han kul att rida!
Saiguss är också en D-ponny & är fem år. Jätteskön att sitta på, men måste försöka att inte låta han böja för mycket på nacken & gå iväg i galoppen. På uteritter kan han bli lite piggare & försöka ställa sig på bakbena & slå upp huvudet.
Picasso är också en D-ponny, han är 11år. Han är sur i boxen, men då måste man vara bestämd, annars är han kul att rida, men han gör inget gratis & man måste hela tiden rida honom.
Waldo är nioårig D-ponny. Han är verkligen mysig att rida när man får igång honom, men är ganska seg i vanliga fall. Han kan bli stark & dra ner huvudet när man hoppar. Han är även ganska surig mot andra hästar. Så man måste hålla ett stort avstånd mellan han & andra hästar.
Indy är 18år & C-ponny. Hon är superduktig i dressyr, men hon kan även försöka testa ryttare, men somsagt hon är duktig i dressyr! I hoppningen är hon också duktig, kan bli en aning pigg.
Robby är 16årig C-ponny, men det märks ingenting, för han är en raket i både hoppning & dressyr. Han har överskottsenergi som skulle kunna räcka till alla andra ponnyser.
Lee är 17år & C-ponny. Hon har väldigt svårt gör högergaloppen? I dressyren är hon jättekul att rida på, men ibland kan hon börja sparka bakut. I hoppningen kan hon vara lite lurig & hitta på lite konstigheter, men om man är bestämd så hoppar hon jättefint.
orkar inte skriva om alla storhästar också, men kan skriva vad dom heter iallafall.
Emil, Calito, Bianca, Hilton, Selga, Indekks, Higgins, Wizir, Popcorn, Danne & Pelia :)

picasso

Emil?

Bamse

Indy

Bianca <3

Pelia

Robby

Saiguss<3

Lee

lektionhästarna
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback